Wdrażamy RODO

25 maja 2018 roku to dzień wejścia w życie zmodyfikowanych przepisów o ochronie danych osobowych (RODO). Jeżeli prowadzisz firmę i nie wiesz z czym to się wiąże, zadzwoń, napisz postaramy się pomóc.

Wdrożymy przepisy o ochronie danych osobowych RODO w twojej firmie - Chodzież, Budzyń, Margonin, Szamocin

Przygotujemy i wdrożymy przepisy o ochronie danych osobowych, doradzimy co należy zmienić, przeszkolimy pracowników w zakresie bezpieczeństwa danych osobowych, doradzimy i zmienimy systemy którymi się posługujesz w firmie tak aby Twoja firma była przygotowana na nowe przepisy.

Według Ministerstwa Przedsiębiorczości 99% firm w Polsce podlega pod nowe przepisy więc pewnie Twoja firma również.

Zapraszamy!

Wdrażamy RODO

Dziś 25 maja 2018. Dzień wejścia w życie sławetnego RODO. Chyba nie ma osoby w Polsce, która nie zetknęłaby się z tym zwrotem. Każdy chyba otrzymał maila, SMS-a, słyszał w wiadomościach lub przeczytał w gazecie.

Co to jest to RODO? Dla kogoś kto wdrożył odpowiednie procedury za czasów starej ustawy o ochronie danych osobowych nie zmienia się wiele i ten wie doskonale co ma robić. Dla wielu koszmar się dopiero zaczął bo zdają sobie sprawę, że muszą coś z tym zrobić. Czas pokaże co się będzie działo w zakresie kontroli prowadzonych przez  UODO. Jednego można być pewnym, świadomość ludzi wzrośnie ale czy coś to zmieni?

Jeżeli prowadzicie Państwo firmę i nie wiecie o co chodzi z RODO zadzwońcie (600 975 438), napiszcie na biuro@e-sconto.pl postaramy się pomóc wejść w tajmeny świat przepisów i regulacji RODO.

Zapraszamy!